Торт медовик міні в склянках

Як зробити смачний Торт медовик міні в склянках рецепт простий.

Інгредієнти

6 стаканчиків точно вийде
ДЛЯ БІСКВІТА
◾️Яйця – 2 шт;
◾️Мед – 50 гр;
◾️Масло вершкове – 60гр;
◾️Ванілін – 1 гр;
◾️Розпушувач – 1 ч. л;
◾️Борошно Пшеничне – 110 гр;

ДЛЯ КРЕМУ
◾️Вершки 33% – 300 мл;
◾️Згущене молоко – 70гр, або цукрова пудра , 60гр
▪️Сирний сир, 200го. (але можна і без нього зробити крем, просто гарненько збити вершки)

Порада: можна максимально зробити бюджетним даний рецепт і замінити вершки і Сирний сир просто на густу сметану змішати її з цукровою пудрою, і теж буде смачний крем)

Торт медовик міні в склянках покроковий рецепт

1. БІСКВІТ:
1. У миску розбиваємо яйця збиваємо міксером до пишної піни.
2. До яєчної пишної маси додаємо мед і знову збиваємо міксером.
3. До медово-яєчної маси додаємо ванілін, розм’якшене вершкове масло і знову збиваємо все міксером.
4. До збитим інгредієнтів додаємо розпушувач і борошно, вымешиваемых віночком однорідне, гладке тісто.
5. На деко застелений пергаментом або силіконовим килимком , викладаємо наше тісто, рівномірно розподіляємо тонким шаром і відправляємо випікати в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин.
6. Готовий корж подрібнюємо в середню крихту з допомогою блендера.

2. КРЕМ:
7. У ємності змішуємо вершки, згущене молоко, сирний сир збиваємо міксером до стійкої пишної массы.

3. ЗБІРКА:
8. В стаканчик викладаємо крихту з бісквіту, а зверху крем, потім знову крихту, а зверху крем, так продовжуємо до самого верху стаканчика, останній шар – крихта
9. За бажанням десерт прикрашаємо ягодами або фруктами, також їх можна додасть всередину десерту, прибираємо десерт в холодильник на кілька годин для просочення, готовий медовик в стаканчику можна подавати до столу.

4. Готово!

Відео рецепт 👇