Заварні тістечка еклери з кремом в домашніх умовах

Як приготувати дуже смачні Заварні тістечка еклери з кремом в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
🧈65 г вершкового масла
💧240 г води
◽️200 г борошна
🥚3 яйця

Для крему:
🧈180 г вершкового масла
🥛100 г молока
◽️50 – 80 г цукрової пудри

Заварні тістечка еклери з кремом в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Все максимально просто👌. Воду з маслом нагріваємо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо борошно, дуже швидко перемішуючи. Повинна вийде міцна, схожа на пластилін маса. Вона відстає від стінок сотейника. Залишаємо остуджувати її приблизно на годину-півтора. Періодично її можна перемішувати і перевертати, щоб швидше охолола. Далі в цю остиглу масу потрібно додати яйця по одному. У вас вийде глядкое, в’язке тесто.

2. Перекладаємо його в кондитерський мішок і відсаджуємо майбутні пироженко. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, в режимі верх-низ, приблизно на середньому рівні або трохи нижче. У мене це зайнято 40 хвилин. Після випікання відкрийте духовку і вимкніть її, досушити малюків у такому стані ще близько 30 хвилин. Готуємо крем. Масло і пудру збиваємо на самій високій швидкості міксера близько 8-10 минут.

3. Вона повинна збільшитися в обсязі приблизно раз у п’ять і стати кипельно-білим. Після цього вливаємо по столовій ложці молоко (кімнатної температури). За допомогою насадки спочатку робимо отвори, потім перекладаємо крем в мішок з насадкою і начиняємо тістечка. Відправляємо в холодильник на годинку, прикрашаємо за смаком і …

Відео рецепт 👇