Торт Пяна Вишня в шоколаді

Домашній Торт П’яна Вишня в шоколаді простий рецепт 🍰🍫🍒 Дуже ніжний, вологий торт. Всередині у мене «п’яна» вишня, яка вийшла від приготування Вишневої настоянки. Зверху просто крем і шоколадна стружка

Інгредієнти

Корж
2яйца (100г)
180г цукру
200г йогурт питний
100 мл рослинного масла
180 г борошно
50 гр какао
10 г розпушувач
Ваніль

Крем
Сир сирний 150г
Вершки 33-35% 200г
Цукрова пудра 60г
Ванільна паста або ваніль в іншому вигляді

Вишня «п’яна», без кісточок 300г

Торт П’яна Вишня в шоколаді покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і йогуртом, влити олію. Додати борошно, какао, розпушувач, ваніль (спочатку ці сухі інгредієнти змішати віночком, какао обов’язково просеить).

2. Кільце діаметр 20 см затягнути фольгою, викласти 2/3 тіста, шар вишні без кісточок, шар тіста. Випікати хвилин 40 (або довше) при 180С або до готовності, яку перевірити спичкой.

3. Остиглий корж дістати (пройти по краю кільця гострим ножем). Для крему розім’яти лопаткою сир і сахпудру, додати холодні вершки і ваніль, взбить.

4. На остиглий кекс можна нанести крем і посипати стружкою шоколада.

Відео рецепт 👇