Торт монастирська хата з вишнею і сметанним кремом класичний простий рецепт. Шалено смачний і гарний торт , який люблять усі без винятку!
Інгредієнти
Начинка:
Вишня-900 р
Цукор-150 г
Крохмаль-70 р
⠀
Тісто:
Вершкове масло-200 г
Сметана 20%-200 р
Сіль-0,5 ч. л.
Цукор-25 г
Розпушувач-6 р
Борошно-400 г
Крем:
Вершки 33%-400 р
Сметана-20% ( краще відважити)-400 р
Цукрова пудра-180 г
Торт монастирська хата з вишнею і сметанним кремом покроковий рецепт
1. Начинка:
Все з’єднати, варити на повільному вогні, постійно помішуючи ( до загустіння ) Повністю остудить.
Все з’єднати, варити на повільному вогні, постійно помішуючи ( до загустіння ) Повністю остудить.
2. Тісто: Для тіста з’єднати сметану, сіль, цукор і ванільний цукор. Борошно змішати з розпушувачем і натерти холодне вершкове масло. Перетерти в крихту. З’єднати сухі і рідкі інгредієнти. Замісити тісто і розділити на 3 шматочки. Прибрати в холодильник на 1 ч.
Кожен шматочок тонко розкачати прямокутник 30*40 см і розрізати на 5 смужок шириною 8 див. На одну сторону смужки з кондитерського мішка видавити начинку, іншу сторону змастити водою. Скрутити в трубочку і добре защипнути краю. Випікати при температурі 190-200 г до легкого золотистого цвета.
3. Крем:
З’єднати вершки, сметану, цукрову пудру . Збити в пишний крем.
З’єднати вершки, сметану, цукрову пудру . Збити в пишний крем.
4. Зібрати торт, як показано на відео.
Прикрасити за бажанням. (у мене крихти з печива) Прибрати торт в холодильник бажано на ночь.
Прикрасити за бажанням. (у мене крихти з печива) Прибрати торт в холодильник бажано на ночь.