Як зробити Торт Наполеон з готового листкового тіста зі згущеним молоком рецепт простий.
Інгредієнти
2 уп листкового бездріжджового тіста (у мене Черемушки – ідеальне тісто)
200 г вершкового масла
250 г вершків (від 33% і вище
250 г сиру Маскорпоне
1 б згущеного молоко
1 п ваніліну
2-3 з/л коньяку або горілки
200 гр цукрової пудри
для оформлення використовуйте все, що дозволить фантазія
Торт Наполеон з готового листкового тіста зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Беремо листкове бездріжджове тісто розкачуємо прямокутною формою, викладаємо на пергаментний аркуш, робимо надрізи, ніж повністю до кінця ріже тісто, але не ріжемо бічні частини, щоб не розвалився при випіканні. Відправляємо в загартовану духовку на 220С, до золотистої скоринки (запам’ятайте, чим золотиста будуть ваші листи, тим смачніше і хрустке буде ваш наполеон).
2. Печемо два листа, якщо ви хочете ще вище, можна зробити більше листів (але ця висота виходить ідеальною). Бока розрізаємо і робимо крихту для посипання. Крем: Збиваємо окремо вершки, прибираємо в сторону, в окремій мисці збиваємо вершкове масло, додаємо згущене молоко, ванілін і алкоголь (за смаком) і вершки перемішуємо з кремом.
3. Окремо збиваємо сир маскарпоне , додаємо цукрову пудру, він виходить густий крем і отримана маса з вершками і потім всі ці маси з’єднуємо між собою. Намазуємо на аркуші. По можливості і між смужками теж мажемо крем. Проходимся крихтою і залишаємо просочитися. Перед подачею оформляємо, як фантазія позволяет.
Відео рецепт 👇