Торт Наполеон зі сметанним кремом Пломбір з малиною на сковороді

Завжди виручає, якщо не хочеться включати духовку в спеку або її немає. Як зробити смачний швидкий Торт Наполеон зі сметанним кремом Пломбір з малиною на сковороді простий рецепт. Торт виходить, просочений, в міру солодкий. Малина в торті, як не можна до речі, надає свіжість.

Інгредієнти

Заварний крем, Пломбір:
🔸яйця – 2 шт.
🔸цукор – 110 г
🔸ванільний цукор – 1 ч. л.
🔸сметана 18-20 % – 600 р
🔸кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
🔸вершкове масло – 60 г

Для тіста:
🔸яйця – 3 шт
🔸цукор – 180 г
🔸ванільний цукор – 1 год.л.
🔸лимонний сік – 3 ч. л.
🔸розпушувач – 9 р
🔸вершкове масло – 50 г
🔸борошно – 450 р

🔸Малина

Торт Наполеон зі сметанним кремом Пломбір з малиною на сковороді покроковий рецепт

1. Спочатку приготувати заварний крем, Пломбір, щоб він встиг охолонути. У сотейнику з’єднати яйця, цукор, ванільний цукор, сметану, кукурудзяний крохмаль. Ретельно перемішати, поставити на вогонь. Постійно помішуючи довести до кипіння і до загустіння массы.

2. Зняти з вогню, трохи остудити, додати вершкове масло. Все перемішати до об’єднання. Перелити крем в миску, накрити харчовою плівкою в контакт, залишити остывать.

3. Приготувати тісто по цьому рецепту: тісто для коржів для торта на сковороде.

4. Обрізки тіста розім’яти і скачати з них два пласта, обсмажити. Відкласти в сторону, вони підуть на обсипку торта.

5. Зібрати торт на рівній поверхні. Кожен корж змастити кремом. Прибрати заготівлю торта в холодильник на ніч. Для покриття торта з боків і зверху потрібно приготувати ще половину норми заварного крему Пломбир.

6. Крем остудити, покрити заготівлю торта. Коржі із залишків тіста подрібнити в крихту. Обсипати весь торт крихтою. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇