Торт Шоколад Вино зі згущеним молоком

Як зробити Торт Шоколад Вино зі згущеним молоком рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр 18 см, вага 2, 2кг, висота 12 см

Бісквіт шоколадний
5 яйця с1
150 гр цукру
150 гр борошна
10 гр какао, (у мене алколизованное)
80 гр сметани
50 гр рослинного масла
6 гр розпушувача
2-3 гр солі
2-3 гр ванілі

Конфі “Малина-вино”
12 гр желатину 200 блюм
72 гр води для желатину, кип’яченої холодної
50 гр цукру
150 гр малини
150 гр червоного вина, десертного, солодкого або напівсолодкого

Просочення
200 гр згущеного молока
80 гр холодної кип’яченої води

Крем
500 гр сиру кисломолочного
250 гр вершкового масла 82,5% м’якого
50-75 цукрової пудри за смаком
200 гр вареної згущенки
75 гр молочного шоколаду
15-25 гр какао за смаком (у мене алколизованный)

Торт Шоколад Вино зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Включаємо на розігрів духовку на 180 градусів, верх-низ. Сухі інгредієнти (крім цукру) відважити в миску і ретельно перемішати. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з половиною норми цукру до м’яких піків. Жовтки збити з цукром до пишної світлої маси. Додати масло і сметану, перемішати до однорідності. Зняти діжу з міксера, в 2 заходу додаємо сухі інгредієнти чергуючи їх з білками, кожен раз добре перемішуючи знизу вгору. Останніми повинні бути білки. Викладаємо тісто у форму і поставити в духовку. Випікати +/- 50-60 хвилин Готовність перевіряємо шпажкою. Випечений бісквіт вийняти з духовки, перевернути і остудити, не виймаючи з формы.
2. Конфі “Малина-вино”.
2 форми діаметром 16 см щільно затягнути плівкою і поставити на тверду підкладку. Желатин замочити у воді. У сотейник відміряти інші інгредієнти. Поставити на плиту і довести до кипіння і розчинення цукру. Зняти з плити, додати набряклий желатин, добре перемішати. Розлити у підготовлені кільця і прибрати в холодильник для стабилизации.
3. Просочення.
Відважити в склянку. Перемешать.
4. Крем:
В діжу міксера відважити масло, згущене молоко, какао і сир. Збити до однорідності. Додати цукрову пудру до смаку. Збити ще раз. Шоколад розтопити імпульсно в мікрохвильовці або на водяній бані, помішуючи кожні 30 сек. Відразу вилити в крем і збити до однородности.
5. Збірка.
Збираємо в кільці з ацетатної плівкою. Бісквіт вирізати з форми, звільнити від фольги, при необхідності зрізати шапочку. Розрізати на 4 коржі. Крем поділити на 5 частини. На підкладку укладаємо 1 корж, просочення з 2 сторін – 1 частина крем – желе – 2 частина крему – 2 корж, просочення з 2х сторін – 3 частина крему -3 корж, просочення з 2 сторін – 4 частина крему – желе – 5 частина крему – 4 корж, просочення з 2х сторін. Закриваємо плівкою в контакт. Прибираємо в холод для просочення і стабілізації на 6-8 (але не менше 5 годин. Приємного аппетита.