Шалено вологий і насичений шоколадний торт…🤤 Як зробити дуже смачний Торт шоколадний Брауні домашній рецепт простий.
Інгредієнти
Шоколадний бісквіт:
▫️Яйце 3 шт
▫️Цукор 100 г( 70 г білки, 30 г жовтки)
▫️Какао 30 р
▫️Борошно 50 г
▫️Горіхи подрібнені 30 г (у мене кешью, мигдаль)
▫️Рослинна олія 20 мл
▫️Розпушувач 1 ч. л
⠀
Шоколадний крем:
▫️Молочний шоколад 180 р
▫️Вершковий сир 350 р
▫️Вершки 33% 60 мл
▫️Какао 2 ст. л
▫️Цукрова пудра-20 г
⠀
Просочення:
▫️Какао 1 ст. л
▫️Молоко 70 мл
▫️Ванільний цукор 10 р
Підігріваємо на плиті до розчинення і остуджуємо.
Торт шоколадний Брауні домашній покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт. ⠀
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до м’яких піків і поступово додаємо цукор. Збиваємо до твердих піків. Далі до жовтків додаємо цукор і збиваємо до посветления. Перекладаємо жовтки до білків і перемішуємо лопаткою. ⠀ Потім висипаємо подрібнені горішки, а потім просіваємо борошно з какао і розпушувачем. Акуратно перемішуємо і виливаємо рослинне масло. У мене немає форми 14 см, так що я буду бісквіт вирізати. ⠀ Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і на пергаменті викладаємо у формі прямокутника. Випікаємо при 170 градусах 18 хвилин. Залишаємо в вимкненій духовці на 10 хвилин. Потім беремо окружність діаметром 14 см і вирізаємо бісквіт. ⠀
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до м’яких піків і поступово додаємо цукор. Збиваємо до твердих піків. Далі до жовтків додаємо цукор і збиваємо до посветления. Перекладаємо жовтки до білків і перемішуємо лопаткою. ⠀ Потім висипаємо подрібнені горішки, а потім просіваємо борошно з какао і розпушувачем. Акуратно перемішуємо і виливаємо рослинне масло. У мене немає форми 14 см, так що я буду бісквіт вирізати. ⠀ Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і на пергаменті викладаємо у формі прямокутника. Випікаємо при 170 градусах 18 хвилин. Залишаємо в вимкненій духовці на 10 хвилин. Потім беремо окружність діаметром 14 см і вирізаємо бісквіт. ⠀
2. Готуємо крем. ⠀
До остившему розтопленого шоколаду додаємо вершковий сир, вершки і збиваємо. Далі додамо какао і цукрову пудру. Знову збиваємо до однородности.
До остившему розтопленого шоколаду додаємо вершковий сир, вершки і збиваємо. Далі додамо какао і цукрову пудру. Знову збиваємо до однородности.
3. Збірка торта. ⠀
Бісквіт обов’язково просочуємо і наносимо перший шар крему. Потім знову бісквіт і повторюємо дії, залишками крему робимо попереднє вирівнювання. Прибираємо в холодильник на 4 години. Потім я роблю патьоки з молочного шоколаду і з допомогою насадки і залишків крему прикрашаю. Приємного аппетита.
Бісквіт обов’язково просочуємо і наносимо перший шар крему. Потім знову бісквіт і повторюємо дії, залишками крему робимо попереднє вирівнювання. Прибираємо в холодильник на 4 години. Потім я роблю патьоки з молочного шоколаду і з допомогою насадки і залишків крему прикрашаю. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇