Торт Снікерс з арахісом і солоної карамеллю простий рецепт 🥜 Ділимося ідеальним рецептом цього торта👉🏻 так що відразу зберігайте! І не забудьте поставити ❤.
Інгредієнти
БІСКВІТ: на форму d 16см
4 яйця
110 г цукру
10г ванильн. цукру
100г борошна
20г какао
10г розпушувача
щіпка солі
⠀
СОЛОНА КАРАМЕЛЬ:
110г очерет. цукру
30мл води
100мл вершків 33%
40г злив масла
підлогу ч л солі
⠀⠀
КРЕМ-ЧІЗ:
сирний сир 300г
вершки 33% 100мл
цукрова пудра 50г
⠀
ПРОСОЧЕННЯ:
100мл молока або вершків
30г молоч шоколаду
Арахіс трохи обсмажити.
Торт Снікерс з арахісом і солоної карамеллю покроковий рецепт
1. БІСКВІТ:
Яйця збиваємо з сіллю до піни, поступово додаємо цукор. Борошно просееваем і з’єднуємо з какао і розпушувачем. У 2-3 прийоми додаємо сухі інгредієнти в яєчну суміш, перемешиваеи лопаткою знизу вгору. Виливаємо у форму і випікаю при 160° приблизно 40 мин.
Яйця збиваємо з сіллю до піни, поступово додаємо цукор. Борошно просееваем і з’єднуємо з какао і розпушувачем. У 2-3 прийоми додаємо сухі інгредієнти в яєчну суміш, перемешиваеи лопаткою знизу вгору. Виливаємо у форму і випікаю при 160° приблизно 40 мин.
2. СОЛОНА КАРАМЕЛЬ:
Для карамелі беремо тільки тростинний цукор, вливаємо воду, доводимо до кипіння на слабо-середньому вогні, через пару хвилин акуратно перемішуємо силіконової лопаткою. Варимо приблизно 5-6хв, додаємо гарячі вершки (з холодними цукор кристалізується), перемішуємо. Додаємо масло і сіль, знімаємо з вогню. Переливаємо в кондитерський мішок і остужаем.
Для карамелі беремо тільки тростинний цукор, вливаємо воду, доводимо до кипіння на слабо-середньому вогні, через пару хвилин акуратно перемішуємо силіконової лопаткою. Варимо приблизно 5-6хв, додаємо гарячі вершки (з холодними цукор кристалізується), перемішуємо. Додаємо масло і сіль, знімаємо з вогню. Переливаємо в кондитерський мішок і остужаем.
3. КРЕМ-ЧІЗ:
З’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо міксером до однородности.
З’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо міксером до однородности.
4. ПРОСОЧЕННЯ:
В розігріте молоко додаємо шоколад, перемішуємо до растворения.
В розігріте молоко додаємо шоколад, перемішуємо до растворения.