Як зробити Торт тістечко мохіто з сирним кремом і кокосовим молоком простий рецепт.
Інгредієнти
Для коржа:
2 яйця
30 мл кокосового молока (можна будь-яке)
2 ч. л. без гірки чаю матчу
30 г рисового борошна
підсолоджувач за смаком
⠀
Для начинки:
200 мл кокосового молока
пучок м’яти
400 г пухкого знежиреного сиру
125 мл м’якого сиру
18 г агар-агару 900
лайм
1 год л чаю матчу
підсолоджувач
Торт, тістечко Мохіто з сирним кремом покроковий рецепт
1. Готуємо корж: Яйця збиваємо до пишної піни, чай матчу розводимо молоком, змішуємо дві суміші. Просіваємо борошно, додаємо підсолоджувач. Відправляємо в духовку на 15-20 хв. на 180 С. ⠀
2. Готуємо начинку: М’яту розводимо в молоці, додаємо цедру лайма, підсолоджувач і ставимо на середній вогонь. Тим часом пробиваємо сир (обидва варіанти).
3. Молоко знімаємо з вогню, пропускаємо через сито, до нього додаємо чай матчу, ставимо на середній вогонь, всипаємо агар-агар, помішуємо 1 хвилину. Змішуємо з сирною массой.
4. На остиглий бісквіт викладаємо начинку, відправляємо в морозилку на 1 годину, потім поставити в холодильник.
Відео рецепт 👇