Відео Майстер клас по торту «ЯЛИНКОВА ІГРАШКА». Як же давно руки тяглися до такого торту і ось нарешті знайшла час і відразу ж зняла для Вас відео процес. Почну відразу з важливих моментів і можливих питань: – корпус з темперованого шоколаду , всі елементи для скріплення і приєднання до підкладці також темперируем. Якщо не вмієте – можна використовувати глазур. – шар шоколаду обов’язково подвійною, краю проходимо особливо добре. – на сковороді вирівнюємо краю для стику. начинка не повинна випирати або сильно впадати. Або обидві сфери робимо врівень з корпусом , або одна трохи з гіркою , а інша запалі для рівного стику. – хвостик з мастики , у неї засунула стрічку . Це чисто для краси. – пластикова форма діаметр 13,5 см, замовити можна на Озоні або купити в магазині для рукоділля.
Інгредієнти
На корпус пішло 300 грам білого шоколаду
Вага торта 1 кг у формі 13,5 см діаметра
Морквяний бісквіт:
2 яйця С0
170 грам цукру
200 грам моркви віджатою
145 грам горіхів
150 грам рослинного масла
200 грам сметани
200 грам борошна
10 розпушувача
1/2 соди
2 Ст ложки спецій і цедра апельсина
Крем:
300 грам сирного сиру
80 грам вершків 33%
80 грам цукрової пудри
Торт Ялинкова Іграшка покроковий рецепт
1. Морквяний бісквіт:
Яйця збиваємо з цукром, додаємо всі інші інгредієнти одразу, добре вимішуємо. Тісто щільне кексовое. Випікаємо на деку 30 на 40 см тонким шаром, або у двох кільцях 18 див. Після обрізаємо на діаметри 4, 10 і 12 см.
Яйця збиваємо з цукром, додаємо всі інші інгредієнти одразу, добре вимішуємо. Тісто щільне кексовое. Випікаємо на деку 30 на 40 см тонким шаром, або у двох кільцях 18 див. Після обрізаємо на діаметри 4, 10 і 12 см.
2. Крем:
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо вершки і ще раз взбиваем.
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо вершки і ще раз взбиваем.
3. Торт у разрезе.
Відео рецепт 👇