Торт з малиновим кулі і ванільним мусом простий рецепт 🎂 Який же він ошатний 😍 відразу проситься до кого – небудь в гості , обов’язково приготуйте його, він дуже легкий в приготуванні , так і для пузіка 😉.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 92/9.5/2.1/8.3
Вага: 922 гр
для бісквіта:
Яйце – 2 шт
Молоко – 40 мл
Рисове борошно ц/з – 50 гр
Розпушувач – 1/2 год л
Сіль – щіпка
Підсолоджувач
для малинового кулі :
Малина – 160 гр
Желатин – 6 гр + вода 70 мл
Підсолоджувач
Для ванільного Мусу:
М’який сир – 350 гр( у мене 300 гр 0% і 50 гр -5%)
грецький Йогурт – 200 гр
Желатин – 13 гр + вода 80 мл
Ванілін – 1 гр
Підсолоджувач
Торт з малиновим кулі і ванільним мусом покроковий рецепт
1. Спочатку малинове кулі: желатин залити водою і дати набрякнути. Малину помістити в сотейник і поставити на повільний вогонь. Додати підсолоджувач, добре перемішати. Довести до кипіння. Вимкнути вогонь і дати охолонути 5 хвилин. До малині додати набряклий желатин. перемішати поки крупинки желатину не розчиняться .Вилити кулі в силіконову форму (16 см). Прибрати в холодильник на 1 годину до повного застывания.
2. Тепер бісквіт: білки відокремити від жовтків. До жовтків додати молоко і підсолоджувач. Збити віночком. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. Поступово ввести білки в тісто. Викласти тісто у форму діаметром 16 див. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15 минут.
3. Готового бісквіту дати охолонути. Готуємо мус: желатин залити водою і дати набрякнути. Потім короткими імпульсами за 3 сек розігріти в мікрохвильовій печі, поки не розчиняться крупинки желатину . В глибокій чаші змішати сир, йогурт, підсолоджувач і ванілін. Влити тонкою цівкою розпущений желатин. Збирати торт в рознімної кільці (17 см).
4. Дно затягнути фольгою, боки прокласти ацетатної плівкою. Викласти по центру бісквіт і розподілити 1/3 мусу. Прибрати в морозилку на 15 хвилин. Далі також по центру покласти кулі. Викласти залишився мус. Прибрати в холодильник до повного застигання на ночь.