Персиковий пиріг кіш із заливкою з вершкового сиру

Персиковий пиріг кіш із заливкою з вершкового сиру простий рецепт в духовці. У розпалі сезон ягід і фруктів, такий кіш можна приготувати з будь-якими, які вам подобаються. Сама фішка тут в ніжній заливці і пісочному тісті.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:

– ТІСТО
Яйце – 1 шт
грецький Йогурт – 50 г (можна замінити сметаною)
Кокосове масло – 20 г
Рисове борошно – 70 р
Пшеничне борошно – 60 г
Підсолоджувач – за смаком
Ванілін – щіпка

– ЗАЛИВКА
Вершковий сир – 160 г (будь-сирний)
Яйце – 2 шт
Кукурудзяний крохмаль – 15 р
Підсолоджувач – за смаком
Ванілін – щіпка

– НАЧИНКА
Персик – 2 шт

Персиковий пиріг кіш із заливкою з вершкового сиру покроковий рецепт

1. Для тіста змішати рідкі інгредієнти, потім додати сухі. Замісити м’яке, еластичне тісто, покласти в пакет і прибрати на 20 хвилин у холодильник. Для заливки збити яйця з вершковим сиром, підсолоджувачів і ванилином.

2. персики Нарізати невеликими шматочками. Тісто розкачати в тонкий пласт, перекласти у форму (діаметр 20 см), сформувати основу з бортиками.

3. Викласти персикові шматочки і залити заливкою, акуратно розрівняти. Відправити в розігріту духовку і випікати протягом 50-60 хв при 160°. Дати повністю охолонути і подавать.

Відео рецепт 👇