Трюфельний торт домашній

Трюфельний торт – для тотальних шокоголиков🍫 Для початку роз’яснимо, що таке масло кімнатної темп. Як зробити Трюфельний торт домашній рецепт простий. Це масло, яке пролежало кілька годин і легко розминається (не розтоплене і не холодне) воно має добре постояти при кімнатній температурі! (інакше нічого не вийде,воно піде грудками і все).

Інгредієнти

тісто:
300 г борошна
50 г какао-порошок
1 ч. л розпушувача
1/2 ч. л харчової соди
Сіль щіпка
60 г темного шоколаду
90 г вершкового масла(кімн. t)
90 г вершкового сиру(кімн. t)
150 г цукру
Ванілін
2 яйця
1 ст. лож лікеру
180 мл води

Начинка:
250 г темного шоколаду
90 мл вершків 33-35%

Глазур:
150 г темного шоколаду
150 р масла( кімн. t)

Трюфельний торт домашній покроковий рецепт

1. Корж: вершкове масло і вершковий сир + сах пісок=збити до однорідної маси, потім по одному додати яйця=добре перемішати до однорідності + розтоплений шоколад(не гарячий) + лікер + ванілін = на середній швидкості збиваємо! В окремій мисці змішуємо борошно, какао, розпушувач, соду, дрібку соли.
2. В нашу білу масу додаємо по трохи борошна і збиваємо, трохи води, збиваємо( трохи води трохи борошна) і так кожен раз, і все збиваємо. Ділимо на дві рівних частини нашу масу. Насипаємо в форму(23 см) розрівнюємо половину маси( на фольгу ми все це робимо і Її потрібно змастити маслом) На 180′ 20-25 минут.
3. Начинка: розігріваємо гарненько вершки і кидаємо туди розрубаний шоколад( заважаємо це все) готово! (повинна бути блискуча маса) Глазур: масло з’єднуємо з шоколадом(розтопленим) збиваємо, готово! Даємо охолонути нашим коржикам, потім збираємо торт! Змащуємо краю. Прибираємо в холодильник на 6 годин (можна і на всю ніч) витягуємо, присипаємо щіткою какао!
4. Ну і прикрашаємо як хочемо! ⠀ Якщо переборщити з розпушувачем, то корж просто посиплеться. Якщо бачите, що тонкі коржі залиште так, якщо піднялися переріжете навпіл і зберіть торт. Бажаю всім удачі у приготуванні цього красеня!