Цезар рол домашній темпура

Любите роли? Чи суші? Чим взагалі відрізняються суші від ролів? 😂 в цьому питанні я взагалі повний профан 😜 Розповідайте, хто готував роли або суші своїми руками в домашніх умовах? Як зробити Цезар рол домашній темпура рецепт простий. Я одна така давня, що тільки зараз дійшла до цього? 😀 Дивно, скільки років я збиралася з думками, щоб зробити роли самої 🤦🏻♀️ весь час чогось боялася і відкладала. Виявилося, даремно. Насправді це так просто, ви навіть не уявляєте! А як смачно… мммм… прям згадую, і слинки течуть 🤤 тепер планую пробувати робити в☺️ все нові і нові види ролів 🤩

Інгредієнти

✔️ 4 листа норі
✔️ 250 гр рису для суші (+ рисовий оцет +цукор + сіль)
✔️ сирний сир
✔️ 1-2 великих курячих філе шматочки
✔️ 1-2 огірки

Для обсмажування:
✔️ темпура (паніровка для ролів)
✔️ 3 яйця + 3-4 ст. л борошна + сіль

Цезар рол домашній темпура покроковий рецепт

1. Відварюємо рис згідно інструкції на упаковці ( промиваємо стільки разів, щоб вода стала білою; заливаємо водою в пропорції 1:1.15, варимо на повільному вогні до випаровування всієї рідини). Нагріваємо 30 мл рисового оцту з 2 ч. л цукру і 1 ч. л солі, але не кип’ятимо, поки не розчиниться цукор. Заливаємо цією сумішшю рис, перемішуємо. ⠀

2. Обсмажуємо куряче філе до готовності з використанням улюблених приправ так, щоб воно було соковитим. ⠀ Застеляємо рогожу харчовою плівкою. Робимо все як на відео. Кладемо лист норі, на нього не дуже товстим шаром викладаємо рис не до кінця. Трохи вище початку листа викладаємо смужку кисломолочного сиру, зверху та знизу – шматочки огірків і філе (можна авокадо і рибу).

3. Звертаємо рол, змастивши чистий верхній край норі водою, щоб склеїти. ⠀ В одній мисці змішуємо яйця з сіллю і борошном, у другу насипаємо темпуру.

4. Занурюємо великий рулон спочатку в кляр, потім у темпуру, потім обсмажуємо у фритюрі (я обсмажувала на сковорідці, але з великою кількістю масла і зі всіх 4 сторін). ⠀ Нарізаємо кожен рол теплим на шматочки гострим ножем, подаємо з соєвим соусом, васабі і імбиром 🤩

Відео рецепт 👇