Запечений сир фета в духовці з мигдалем

Запечений сир фета в духовці з мигдалем простий рецепт.

Інгредієнти

250 гр. мигдалю без лушпиння
¼ чашки оливкової олії
1 ч. л. морської солі (у автора пластівці)
Сік 1 лимона
2 ст. л. дезактивованиї дріжджів
1,5 зубчики часнику
½ чашки води

Запечений сир фета в духовці з мигдалем покроковий рецепт

1. Все відправляємо в блендер і збиваємо на високій швидкості до однорідної гладкої маси (пробуємо на смак і регулюємо спеції).

2. Тепер кладемо в невелику миску паперовий рушник, потім звичайний рушник, зверху викладаємо мигдалеву суміш і акуратно зав’язуємо вузол і відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин або на ночь.

3. Потім акуратно перекладаємо на деко і випікаємо ~20 хв. при 180°С або до легкої золотавості за краям.

4. Готово!

Відео рецепт 👇