Турецький борек з сиром простий рецепт духовці.
Інгредієнти
1 склянку води
1 склянку молока
1 чашка олії
10-12 гр. швидкорозчинних дріжджів
1 їдальня ложка цукрового піску
1 чайна ложка солі
5,5 склянки борошна (додавайте контрольованим чином)
Додатково:
120 гр. вершкового масла
50 мл рослинного масла
Для начинки:
сир та петрушка
2 яєчних жовтка
1 столова ложка молока
Чорні насіння кмину, кунжут
Турецький борек з сиром покроковий рецепт
1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке, нелипким тісто, залишаємо бродити. Забродившее тісто ділимо на 12 рівних частей.
2. Розтопити вершкове масло і змішати з рослинним, наносимо на розкачане тісто, зверху покласти інше раскатаноое тісто і також змащуємо. Покласти начинку і надати форму.
3. Викласти на деко з папером для випічки, залишаємо на 30 хвилин. Змастити яєчно-молочною сумішшю, посипати кунжутом і тмином.
4. Готувати в духовці при 190 градусах до золотистого кольору. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇