Тушковані курячі сердечка в сметанному соусі на сковороді з цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
Курячі сердечка – 700 г
Цибуля – 2 шт
Сметана – 3 столові ложки
Вершкове масло + олія для смаження ( у мене масло дхі)
Борошно – 2 ч. л. з верхом
Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Тушковані курячі сердечка в сметанному соусі на сковороді з цибулею покроковий рецепт
1. Курячі сердечка очистіть від зайвого жиру, кров’яних згустків і плівок. На маслі дхі (можна смажити на суміші масел, вершкове + рослинне) 1 цибулину обсмажити до мягкости.
2. Потім додайте до цибулі нарізані сердечка і тушкуйте на великому вогні протягом 10 хвилин. Додати другу цибулину. Додаємо киплячої води стільки, щоб на сантиметр прикривало содержимое.
3. Тушкуємо на не великому вогні мінімум 1 годину. Чим довше, тим м’якше будуть серденька. У мисці змішати борошно з водою. Через годину додаємо сіль, чорний перець, борошно ( розведене з водою) і 3 столові ложки сметаны.
4. Добре перемішуємо. Накриваємо кришкою. Чекаємо поки закипить і готує 5 хвилин Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇