Як смачно зробити Вафельні трубочки для электровафельницы хрусткі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Яйця – 5 шт
Цукор – 5 ст. л.
Вершкове масло – 220 г
Борошно – 1 склянка (об’єм 250 мл склянки)
Сіль – щіпка
Вафельні трубочки для электровафельницы хрусткі покроковий рецепт
1. Яйця трохи збити з цукром і дрібкою солі (нам не потрібно домагатися пишноти. Просто з’єднати ці інгредієнти і збити хвилинки 2). Додати розтоплене вершкове масло, ще раз збити. Всипати просіяне борошно і перемішати міксером на першій швидкості до однорідного состояния.
2. Випікати в вафельниці. Як тільки зняли готовий «млинець», тут же звертаємо його в трубочку, інакше він швидко затвердіє і потім вже скрутити буде неможливо. Вафля просто буде ломаться.
3. ПОРАДИ: під час випічки від вафельниці не відходьте ) тісто зарум’янюється швидко і якщо ви не встежите, воно тут же може подгореть.
4. Якщо немає вафельниці, можете спробувати на сухій сковорідці з тефлоновим покриттям 😉 Коли трубочки охолонуть, їх відразу ж можна начиняти кремом: – варена згущене молоко + масло – білковий крем – збиті вершки – заварний крем і т.д.