Ванільно пломбирный крем заварний на молоці, олії, цукрі простий рецепт. Дуже смачний ванільно пломбирный не приторно солодкий крем 😍 Цей крем підходить для прошарку коржів, еркерів, кошиків. Вирівняти торт цим кремом у вас не вийде.
Інгредієнти
І так: (крем для торта 20 см, якщо у вас коржі більше – подвоюйте всі продукти)
2-Яйця
120 гр Цукру
Ванілін
40 гр – Кукурудзяний крохмаль
500 гр-Молоко
+
150 гр-Злив. масло (кімнат температури)
Ванільно пломбирный крем заварний на молоці, олії, цукрі покроковий рецепт
1. Яйця, цукор, ванілін, крохмаль, перемішати, додати молоко. Добре перешкодити. Уварюють на малому вогні до загустіння крему. Дуже добре заважати щоб не утворилися комочки.
2. Прибираємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою в контакт і залишаємо остуджуватися при ком температурі Дуже важливо, щоб масло при збиванні і заварна основа були однакової температуры.
3. Просто залиште поруч на столі і масло і каструлю з заварний основою, це дуже важливо. Масло збиваємо і частинами вводимо крем заварний. Довго не збивайте, як всі втрутилося цього достатньо 👍
Відео рецепт 👇