Як смачно зробити Веганські сочники без сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ТІ САМІ СОЧНИКИ, але без сиру. «Це не сир? Не може бути!», – сказала моя мама, спробувавши цей шалено смачний десерт.
Інгредієнти
▪️80 р. вівсяних пластівців довгого варіння (подрібнити в борошно блендером)
▪️120 р. пшеничного ц/з борошна (або суміш без глютену)
▪️5 р. розпушувача
▪️50 р. води кімнатної температури
▪️30 р. рослинного масла
▪️25 р. сиропу топінамбура або рідкого меду
Інгредієнти для начинки:
▪️200 р. рослинного «сиру»
▪️50 р. кокосового урбеча/пасти
▪️20 р. сиропу топінамбура або меду
КБЖУ 260.22/8.02/13.53/26.93
Веганські сочники без сиру покроковий рецепт
1. Включаємо духовку на розігрів при 180 градусах. Для тіста: об’єднати всі сухі інгредієнти, перемішати віночком. Додати рідкі і замісити тесто.
2. Для начинки: «сир» об’єднати з розтопленим кокосовим урбечом і сиропом. Перемішати, можна пробити блендером, щоб структура була без комочков.
3. Збірка: тісто тонко розкачати, вирізати кружечки, на одну сторону покласти начинку, прикрити другою половинкою. Випікати при 180 градусах 30 хвилин. Хто любить сочники? Я готова їсти їх кожен день.
Відео рецепт 👇