Як зробити Веганські ягідні батончики зі смородиною без цукру рецепт простий. Люблю, коли солодощі не тільки смачні, але і максимально корисні 👍 У складі тільки фініки, смородина, кокосова паста і натуральний шоколад з кэроба – ідеальне поєднання 😉 до Речі, кероб сам по собі трохи сладковат, тому ніякого підсолоджувача в шоколад класти не потрібно. І в ньому немає кофеїну, тому він підходить навіть маленьким дітям 🙂
Інгредієнти
Начинка:
фініки 120 гр
кокосова паста 100 гр
смородина (можна будь-яку ягоду) 120 гр
⠀
для глазурі Шоколад (у мене з кэроба):
100 гр какао масла
45 гр кэроба ( можна замінити на какао, плюс додати підсолоджувач )
Веганські ягідні батончики зі смородиною без цукру покроковий рецепт
1. В блендер (підійде з s-подібним ножем ) кладемо смородину, розтоплену кокосову пасту, фініки без кісточок, подрібнюємо до однорідної консистенції. Маса виходить густа і пластична, я віддаю перевагу укласти її в силіконові формочки.
2. Прибираємо начинку в морозилку на години три, до застигання (вона застигне і в холодильнику, але знадобитися більше часу ). Для шоколаду: какао масло розтоплюємо в металевій чашці на водяній бані, додаємо кероб, добре перемешиваем.
3. Дістаємо начинку, занурюємо її в шоколад, викладаємо на решітку (так зручніше). Прибрати в холодильник до застигання шоколаду. Зберігати в холодильнике.