Тістечка моті з начинкою з манго і кремом в домашніх умовах

Японські тістечка моті з начинкою з манго і кремом в домашніх умовах простий рецепт 🥭 До нас знову приїхала клейка рисове борошно, а це значить, що пора робити моті! Моті – це японський десерт, кульки клейкого рисового тесту з начинкою всередині. Їх смак для нас незвичний, тому щоб наблизити його до наших десертів, ми будемо використовувати в начинку крем з кисломолочного сиру, а в саме тісто додамо пюре манго.

Інгредієнти

Для тесту:
Клейка рисова борошно 60 г
Кукурудзяний крохмаль 15 р
Цукор 25 г
Рослинна олія 10 г
Пюре манго 30 р
Молоко 50 г

Для начинки:
Пюре манго 150 р
Цукор 15 г

Для крему:
Сирний сир 250 г
Вершки 35 % 50 р
25 г Цукрова пудра

Тістечка моті з начинкою з манго і кремом в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Для тіста:
1. Всі інгредієнти змішати в сотейнику.
2. На повільному вогні заварювати тісто, постійно помішуючи поки воно не стане однорідним і не збереться в ком.
3. Загорнути тісто у харчову плівку і прибрати в холодильник до остывания.

2. Для начинки:
у пюре Додати цукор і уварити до густоти. Пюре готове, коли лопатка залишає чіткий слід на дні сотейника.

3. Для крему:
Всі інгредієнти збити вместе.

4. Збірка:
стіл Присипати крохмалем або рисової борошном. Розділити рисове тісто на 5 частин і розкачати кожну в кружечок. У центр кружальця викласти сирну начинку і з манго і скріпити краї рисового теста.

5. Готово!

Відео рецепт 👇