Велике тістечко Макаронів бенто міні-тортик

Як смачно зробити Велике тістечко Макаронів бенто міні-тортик простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Кондитери не перестають дивувати! Зустрічайте новинку 2022 року🎉 Бенто-макаронів: це міні-тортик, діаметром 10 см, тільки замість звичайних коржів – кришечки для макаронів. Можна зробити його двошаровим, будь-якої форми, прикрасити невеликим топпером або свічкою… Любителі макаронів будуть в захваті 😍 До того ж цей тренд тільки набирає обертів, тому є шанс зайняти нішу🤫

Інгредієнти

Для мигдальної маси:
Мигдальна борошно 150 г
Цукрова пудра 150 г
Яєчний білок 55 р

Для меренги:
Яєчний білок 55 р
Цукор (1) 15 р
Вода 50 г
Цукор (2) 150 г
Барвник гелевий

Велике тістечко Макаронів бенто міні-тортик покроковий рецепт

1. Для мигдальної маси:
Мигдалеву борошно і цукрову пудру просіяти. Додати білок і розтерти до однородности.
2. Для меренги: В деже змішати яєчний білок і цукор (1). У сотейнику змішати цукор (2) і воду, поставити на вогонь. Як тільки сироп нагріється до 110 градусів, додаємо барвник. В цей же час починаємо збивати білки. Після додавання барвника нагріваємо до 116.
3. Готовий сироп вливаємо в білки по стіночці чаші, не перестаючи збивати. До моменту додавання сиропу білок повинен бути взбит до стану легкого “пивної піни”. Збиваємо меренгу до тих пір, поки маса не охолоне до 40 градусів. Меренга повинна бути блискучою, еластичною, хвостик на піку тримає форму, але досить подвижный.
4. В мигдалеву масу додаємо 1/3 меренги, вмішуємо до однорідності. Потім акуратно вводимо залишилася. Вимішуємо до тих пір, поки тісто не буде стікати з лопаточки “стрічкою”. На папері малюємо форму майбутніх коржиків, підкладаємо під килимок і відсаджуємо тісто у формі котиков.
5. Стукаємо про стіл деко, щоб вийшли бульбашки повітря. Залишаємо підсихати. Коли заготовки покрилися кіркою, відсаджуємо лапки і сердечка. (Для сердечок можна додати барвник прямо в сіру масу, вийде гарний порошно-рожевий колір). Залишаємо подсыхать.
6. Випікаємо при температурі 150 градусів на режимі верх-низ, без конвекції. Час випікання залежить від вашої духовки, тому стежимо, приблизно хвилин 20 🕑 Остуджуємо, знімаємо з коврика.

7. Оченята і все інше я намалювала шоколадом. Про начинки, думаю, буде окремий пост, так що не пропустіть, якщо цікава ця тема 😉 Такі макарошки будуть відмінно виглядати в коробці для бенто-тортиков.