Великодні капкейки з консервованими персиками

Як приготувати смачні Великодні капкейки з консервованими персиками рецепт. Капкейки завжди відмінний варіант щоб прикрасити стіл. Яскраві, ефектні і приголомшливо смачні.

Інгредієнти

– мука 260 гр.,
– цукор 140 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– молоко 180 мл,
– масло вершкове м’яке 100 гр.,
– сіль щіпка,
– розпушувач 1,5 ч. ложки,
– борошно 50 гр., – кориця 1,5 ч. ложки.
+
Сир сирний 150 гр.,
Вершки 33% 200 мл,
Цукрова пудра 40 гр.,
Консервовані персики.

Великодні капкейки з консервованими персиками покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром в щільну масу. Додаємо молоко, масло, сіль. І добре перемішуємо. Вводимо всі сухі інгредієнти. Замішуємо тесто.
2. Розподіляємо по формочках і випікаємо при 170°С близько 25 хв. Остуджуємо. Сир, вершки і цукрову пудру збиваємо в щільний крем.

3. Викладаємо крем на капкейки а зверху прикрашаємо половинками персика.