Як зробити Великодній сирна паска великоднього простий і смачний без заморочок простий рецепт.
Інгредієнти
ПАСКУ:
1. Сир – 250 гр.
2. Борошно – 300 гр.
3. Яйця – 3 шт.
4. Розм’якшене вершкове масло – 180 гр.
5. Цукор – 200 гр.
6. Розпушувач – 10 гр.
7. Ванілін/ванільний цукор – за бажанням
8. Сухофрукти/цукати – 100 гр.
⠀
ЦУКРОВА ГЛАЗУР
1. Цукрова пудра – 30 гр.
2. Лимонний сік – 1-2 ч. л.
⠀
краще використовувати середню форму для паски
Великодній сирна паска великоднього смачний покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером цукор і вершкове масло. Додаємо яйця і збиваємо ще раз. Далі додаємо всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванілін, розпушувач і сир. У самому кінці додаємо сухофрукти/цукати і ретельно перемішуємо лопаткой.
2. викладаємо тісто У формочки практично до самого краю, залиште в запасі 1-2 див., тісто злегка підніметься. Відправляємо паску в розігріту духовку до 170°C на 50-60 хв. Готовність перевіряйте зубочисткою. ⠀
3. ГОТУЄМО цукрову глазур. Цукрову пудру змішати з лимоном соком і ретельно перемішуємо. Поступово Вливайте сік, щоб отримати потрібну консистенцію. ⠀ Повністю остуджений паска поливаємо цукрових глазурью.
Відео рецепт 👇