Вершкова панна котта з апельсином

Як смачно зробити Вершкову панна котту з апельсином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Перший шар:
Вершки 33% – 350 мл
Цукрова пудра – 50 гр.
Желатин – 10 гр.
Молоко або вода – 100 мл
Ванілін – 1,5-3 гр. за смаком

Другий шар:
Апельсин – 2 шт. (250 мл соку)
Цукор – 2 ст. л.
Желатин – 5 гр.

Вершкова панна котта з апельсином покроковий рецепт

1. Залити желатин для 1 і 2 шари молоком або водою. Вершки нагріти, додати цукрову пудру, ванілін і 2/3 желатину, все ретельно перемішати до повного розчинення желатину, довести до кипения.

2. Остудити і розлити по формочках. Прибрати в холодильник на пару годин, до повного застигання. Апельсин очистити, для соку потрібна тільки м’якоть. М’якоть пробити блендером.

3. Апельсиновий сік нагріти, додати цукор і залишився желатин (1/3), ретельно перемішуючи довести до закипания.

4. Остудити, залити другим шаром і прибрати в холодильник до повного застигання. Для другого шару можна використовувати малину, полуницю, мандарини і т. д.

Відео рецепт 👇