Як зробити Вірменський салат табуле з булгуром класичний простий рецепт.
Інгредієнти
Булгур – 120 м (у сирому вигляді)
Помідори солодкі – 250 г
Огірок – 1-2 шт
Кримська цибуля – 1 шт
Зелена цибуля
Кінза
Петрушка
Базилік зелений
М’ята
Кедрові горіхи – 1-2 ст. л.
Часникова сіль
Оливкова олія
Сік лимона
⠀
🍚 Булгур можна замінити пастою Птитим або Орзо, Кускусом або Перловкою.
🍆 Можна додати запечений або смажений баклажан.
🌰 Кедрові горішки можна замінити обсмаженими насінням соняшнику Богучарские в стаканчику смачні)
Вірменський салат табуле з булгуром покроковий рецепт
1. Булгур відварити до стану аль дэнтэ або залити на годину окропом. Крупа не повинна бути розвареною. Я варю приблизно 12 хвилин (на упаковці написано 20!)
2. В оригінальному рецепті огірки не використовуються, але так як я люблю огірки, додаю трохи для хрускоту. В салаті повинно бути багато зелені🌿
3. Горішки рекомендую обсмажити на сухій сковороді🤤👍🏽 До заправці можете додати соус Ворчестер👌🏽 і табаско (якщо любите гостре).
Відео рецепт 👇