Нікого не залишить байдужим 🤤 Вірменський салат Табуле з куркою, булгуром, огірком і помідором простий рецепт. Він і основну страву, і гарнір, і салатик 👍
Інгредієнти
Салат «Табуле»
🔸філе індички або курки (можна не додавати) – 200 р
🔸булгур – 120 р
🔸огірки – 1 шт
🔸помідори – 2 шт
🔸часник – 2-3 зуб.
🔸маслини, оливки – за смаком
🔸спеції (червоний перець чилі або Тандурі) – 1 ч. л
🔸оливкова олія – 1-2 ст. л
🔸кінза, петрушка – по смаку (зазвичай додається багато, по пучку)
Вірменський салат Табуле з куркою, булгуром, огірком і помідором покроковий рецепт
1. Булгур висипте в каструлю, залийте водою 1:2, доведіть до кипіння, посоліть і варіть на слабкому вогні до готовності. Одну часточку часнику пропустіть через прес. У мисці з’єднайте індичку, спеції, часник, сіль за смаком, трохи ростить. масла та перемешайте.
2. Обсмажте індичку на середньому вогні ~ 7 хвилин, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте ще 5 хвилин. Огірки і помідори дрібно наріжте. Маслини і оливки наріжте кільцями. Часник пропустіть через пресс.
3. Порубаєте кинзу і петрушку. В рлубокой мисці з’єднайте булгур, половину зелені, часник, огірки, помідори, маслини, оливки, оливкова масло.
4. Посоліть і перемішайте. Зверху викладіть індичку і посипте залишилася зеленню. Подавайте відразу. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇