Салат з куркою, апельсинами і корейською морквою

Як зробити смачний Салат з куркою, апельсинами і корейською морквою рецепт простий і швидкий. Ще один варіант салату, над яким не потрібно довго морочитися, але який виходить дуууже смачним.

Інгредієнти

250 грам копченої/відварений/обсмаженої курячої грудинки, 3 варених яйця, 1 апельсин або 2 мандарина, 100 грам морква по-корейськи, 50 грам сиру, майонез ~ 70-80 грам, 10 грам волоських горіхів на прикрасу.

КБЖУ на 100 грам 179/10/14/2

Салат з куркою, апельсинами та корейською морквою покроковий рецепт

1. Курку нарізати кубиками, викласти першим шаром, змастити майонезом (~1,5 столові ложки) Наступний шар морква по-корейськи. З апельсина зрізати кірку разом з плівкою і нарізати на кубики. Наступним шаром викладаємо і змащуємо майонезом.

2. Варені яйця нарізаємо кубиками й викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом. Сир натерти на середній тертці і посипати зверху. Прибрати просочитися в холодильник на пару годин. Перед подачею посипати волоським горіхом і зеленью.

3. Подаємо до столу. Швидко, ситно і дуже смачно. Бігом забирайте до себе в скарбничку і готуйте собі на святковий стіл ❤️

4. Майонез завжди можна замінити сметаною і тоді салат буде не такий жирний 😉

Відео рецепт 👇