Вялені сливи з часником і травами на зиму

Як зробити смачні В’ялені сливи з часником і травами на зиму в домашніх умовах рецепт рецепт простий. Друзі, поки ще з ринків не зникли фруктово-овочеві завали, саме час згадати про в’ялених сливах та томатах. Останні стали моїм головним відкриттям минулого осені, ніж я відразу ж з вами поділилася, і багато порадила мені приготувати тим же методом в’ялені сливи, і вони виявилися теж🔥 В якості самостійної закуски, добавки в салати, гарніри, брускетта і ідеального акомпанементу до сирної тарілки💜

Інгредієнти

дивіться нижче

В’ялені сливи з часником і травами на зиму покроковий рецепт

1. Сливи розрізати навпіл, очистити від кісточок. Розкласти на деко, вистелений пергаментом для випічки. Викласти приправи за смаком: у мене тонкі пластинки часнику, можна додати пряні трави;
2. Посолити, поперчити за смаком; щедро Скропити оливковою олією і бальзамічним оцтом;
3. Сушити в духовці при 80 За кілька годин до потрібної консистенції: комусь подобається сухіше, кому-то пом’якше; Готові гарячі сливи залити оливковою маслом.