Випічка рулет з начинкою з горіха фундук і цукром

Як смачно зробити Випічка рулет з начинкою з горіха фундук і цукром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍓1 склянку теплого молока
🍓Пів склянки топленого масла
🍓Підлогу стакна цукру
🍓1 яєчний білок
🍓1 пакетик ванілі
🍓21 гр. свіжих дріжджів
🍓4 склянки борошна

Начинка:
🍓2 склянки меленого фундука
🍓Пів склянки цукру
🍓60 мл. молока
🍓60 мл Топленого масла
🍓пакетик ванілі

Для соусу:
🍓1 склянка цукрової пудри
🍓3 ст. ложки молока

Випічка рулет з начинкою з горіха фундук і цукром покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто Накрити і залишити на 1 годину. Для начинки, також все перемішати. Тісто розкачати прямокутної форми. Викласти начинку, загорнути в рулет і розділити приблизно на 18 частей.

2. Трохи натиснути качалкою і викласти на деко з папером для випічки. Залишити на 20 хвилин. Змастити яєчним жовтком, готувати в духовці при 190 градусах до золотистого цвета.

3. Після отримання, залишити остигати. Перемішати молоко і цукор, додати до випічки. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇