Яблучний пиріг в духовці простий рецепт називається “Просто змішай”! Сьогодні 3 роки з того часу як я відкрила свою студію. Я жодного дня про це не пошкодувала, окремий простір для творчості вивело мене на новий професійний рівень, але було складно…
Два роки постійних гойдалок з карантинами і тільки зараз розумієш як же ти був щасливий тоді, коли прийшла в твій дім війна😭 Але я вірю, що Бог приготував для нас щось ще краще, адже точно все буде 🇺🇦! Багато хто з нас опинилися в складних умовах, багатьом довелося покинути свої зручні кухні і пристосовуватися до нових реалій.
Але іноді хочеться побалувати своїх чимось домашнім, особливо важливо це дітям… Цей рецепт для тих, у кого немає міксера, але є бажання приготувати щось швидко, як у мене))
Два роки постійних гойдалок з карантинами і тільки зараз розумієш як же ти був щасливий тоді, коли прийшла в твій дім війна😭 Але я вірю, що Бог приготував для нас щось ще краще, адже точно все буде 🇺🇦! Багато хто з нас опинилися в складних умовах, багатьом довелося покинути свої зручні кухні і пристосовуватися до нових реалій.
Але іноді хочеться побалувати своїх чимось домашнім, особливо важливо це дітям… Цей рецепт для тих, у кого немає міксера, але є бажання приготувати щось швидко, як у мене))
Інгредієнти
Форма діаметром. 20см
3 великих яблука
200г борошна
200г молока
40г.растопленнного вершкового масла або 30г. рослинного масла
100г цукру
4 яйця
кориця за смаком
розпушувач 1ст.л.
Яблучний пиріг в духовці простий покроковий рецепт
1. Яблука очистити від шкірки, розрізати попалам, потім на полуколтца або як вам зручно. Скропити лимонним соком, викласти у форму змащену маслом, присипати корицею. Але можна просто все засипати в готове тісто і смешать.
2. Яйця розмішати з цукром, додати масло, розмішати. Борошно розмішати з розпушувачем. В яйця, всипати борошно, постійно розмішуючи з центру маси круговими рухами. Вливаємо молоко, розмішуємо до однородности.
3. Виливаємо тісто на яблука, присипаємо цукром, щоб утворилася карамельна скоринка і ставимо в духовку на улюблений режим вашої духовки, а температура 170 градусів, печемо до стану румяности.
4. Це близько 20-30 хвилин, я печу на конвекції. Якщо дуже хочеться і є можливість пошикувати 🤣, то на шматочок гарячого пирога викладайте кулька ванільного морозива і поливайте карамельним соусом 😍.