Яблучний пиріг з мигдалем

Як смачно зробити Яблучний пиріг з мигдалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Яблучні прямокутники. Загалом, цим рецептом (або постом) я, мабуть, закінчу мучити яблука і перейду до наступного сезонному продукту – гарбуз 🤣
Хоча сьогодні я було подумала, що було б непогано почати працювати над Новим роком…це розбудило мене сьогодні 😂 і слідом думка: «ти вже нічого не встигаєш» 🤣 Це був голос тарганів у голові, які не знають ні сну, ні відпочинку 😅 Тому яблучний сезон закриємо красиво!!!

Інгредієнти

▪️90гр молока
▪️60гр борошна
▪️10 гр розпушувача
▪️2ст.л рослинного масла
▪️60гр цукру
▪️1ст.л коньяку (у мене був куантро, все ніяк не вип’ю🤣)
▪️2 яйця
▪️4 великих яблука
Для мигдальної скоринки:
▪️40г вершкового масла
▪️80гр цукру
▪️1 яйце
▪️жменя мигдалю

Яблучний пиріг з мигдалем покроковий рецепт

1. найскладніше в цих прямокутника – дочекатися, поки все добре охолоне і можна буде нарізати і є. Яблука почистити і натерти на бернере на найтонші пластины.

2. Це важливо, бо повинна вийти потрібна нам текстура. Натерті Яблука викласти у форму змащену маслом і обсипану борошном. Всі інші інгредієнти змішати і добре збити миксером.

3. Вилити на яблука і потрясти для того, щоб все добре розподілилося. Випікаємо при 200C приблизно 20 хвилин. Тепер робимо мигдалеву корочку.

4. Яйця збити з цукром в щільну піну, додати розтоплене вершкове масло і ще раз збити. Вилити це на гарячий пиріг і посипати подрібненим миндалем.

5. Відправити в духовку ще на 10 хвилин. Обов’язково дати охолонути, нарізати і подавать.