Сьогодні приготуємо дуже смачний, ніжний і в міру солодкий яблучний рулет! Як зробити Яблучний рулет бісквітний з желе рецепт простий.
Інгредієнти
на рулет 25*9*7 (висота)
Яблучне желе:
Желатин (220 Bl) 6 р
Вода 36 р
Яблука (очищені) 450 р
Цукор 40 г +-
Кориця ¼ ч. л
Лимонний сік 1 ст. л
Вода 60 р
Бісквіт:
Яйця 3 шт
Цукор 70 г
Борошно 80 г
Молоко 30 р
олію 30 р
Крем:
Сирний сир 200 р
Вершки 33% 150 р
Цукрова пудра 35 г +
–
Яблучний рулет бісквітний з желе покроковий рецепт
1. Желе.
Желатин замочити в холодній воді. Яблука помити, очистити і нарізати дрібними кубиками. 1/3 частина яблук відкласти і змішати з лимонним соком. Решта яблука змішати з цукром, корицею, водою і тушкувати до м’якості. Готові яблука подрібнити блендером в пюре. Додати желатин і шматочки яблук. Яблучну начинку викласти на харчову плівку (2 шари), згорнути в ковбаску (по довжині рулету) і поставити в морозильну камеру приблизно на 40 хвилин. Вона повинна трохи схватиться.
Желатин замочити в холодній воді. Яблука помити, очистити і нарізати дрібними кубиками. 1/3 частина яблук відкласти і змішати з лимонним соком. Решта яблука змішати з цукром, корицею, водою і тушкувати до м’якості. Готові яблука подрібнити блендером в пюре. Додати желатин і шматочки яблук. Яблучну начинку викласти на харчову плівку (2 шари), згорнути в ковбаску (по довжині рулету) і поставити в морозильну камеру приблизно на 40 хвилин. Вона повинна трохи схватиться.
2. Бісквіт.
Яйця з цукром збивати 10 хвилин. В окремій чашці змішати молоко, масло і трохи яєчної маси, потім вилити до основної маси. Акуратно перемішати. Частинами просіяти борошно і так само акуратно перемішати силіконової лопаткою. Викласти тісто у форму 25 на 30 см і випікати 10 хвилин при температурі 170 градусів. З готового бісквіта зняти пергамент і відрізати нерівні краї, потім накрити харчовою пленкой.
Яйця з цукром збивати 10 хвилин. В окремій чашці змішати молоко, масло і трохи яєчної маси, потім вилити до основної маси. Акуратно перемішати. Частинами просіяти борошно і так само акуратно перемішати силіконової лопаткою. Викласти тісто у форму 25 на 30 см і випікати 10 хвилин при температурі 170 градусів. З готового бісквіта зняти пергамент і відрізати нерівні краї, потім накрити харчовою пленкой.
3. Крем.
Холодні вершки, сир і цукрову пудру збити до пышности.
Холодні вершки, сир і цукрову пудру збити до пышности.
4. Збірка.
Бісквіт змастити кремом, покласти начинку і скрутити в рулет (я збирала рулет в силіконовій формі).
Бісквіт змастити кремом, покласти начинку і скрутити в рулет (я збирала рулет в силіконовій формі).
5. Поставити рулет в холодильник на 3-4 часа.