Як смачно зробити Ягідну прошарок начинку для торта з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
🔶мікс ягід – 300 г
🔶цукор – 100 г
🔶кукурудзяний крохмаль – 15 р
🔶желатин – 7 р
🔶вода – 35 мл
Ягідна прошарок начинка для торта з желатином покроковий рецепт
1. Суміш заморожених ягід засипати цукром, поставити на маленький вогонь, підігріти і зняти з вогню. Пробити ягоди заглибним блендером. Желатин замочити у воді залишити набухать.
2. В тепле ягідне пюре додати крохмаль. Ретельно перемішати віночком, щоб не було грудочок. На середньому вогні довести до кипіння і до загустіння маси. Зняти з вогню і остудити приблизно до 80 градусов.
3. Додати набряклий желатин, перемішати до повного його розчинення. Масу зважити і розділити на дві рівні части.
4. Вилити в підготовлені з фольги 2 форми на 16 див. Повністю остудити, прибрати в морозилку на ночь.
Відео рецепт 👇