Ягідна прошарок начинка для торта з желатином

Як смачно зробити Ягідну прошарок начинку для торта з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔶мікс ягід – 300 г
🔶цукор – 100 г
🔶кукурудзяний крохмаль – 15 р
🔶желатин – 7 р
🔶вода – 35 мл

Ягідна прошарок начинка для торта з желатином покроковий рецепт

1. Суміш заморожених ягід засипати цукром, поставити на маленький вогонь, підігріти і зняти з вогню. Пробити ягоди заглибним блендером. Желатин замочити у воді залишити набухать.

2. В тепле ягідне пюре додати крохмаль. Ретельно перемішати віночком, щоб не було грудочок. На середньому вогні довести до кипіння і до загустіння маси. Зняти з вогню і остудити приблизно до 80 градусов.

3. Додати набряклий желатин, перемішати до повного його розчинення. Масу зважити і розділити на дві рівні части.

4. Вилити в підготовлені з фольги 2 форми на 16 див. Повністю остудити, прибрати в морозилку на ночь.

Відео рецепт 👇