Як правильно варити кукурудзу в качанах з сіллю в каструлі простий рецепт в домашніх умовах. Щоб вона була м’який, соковитою і хрусткою.. Тепер ви будете купувати кукурудзу частіше😉 Цей секрет мені розповіли продавці кукурудзи на ринку. Я вас запевняю, вона виходить просто неймовірно смачна!! На одному качані ви не зупинитеся, купуйте відразу більше!
Інгредієнти
кукурудза,
вода,
масло вершкове,
сіль
Як правильно варити кукурудзу в качанах з сіллю в каструлі покроковий рецепт
1. Кукурудзу очистити, листя від неї скласти на дно каструлі. Викладаємо кукурудзу на листя і заливаємо окропом! Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до середнього, і варимо ще рівно 10 мин.
2. Виймаємо. Поливаємо кукурудзу розтопленим вершковим маслом і солимо. Якщо ви залишите її остигати в каструлі під крышкой.
3. воду відповідно сольете (тільки на денці трохи води залиште), то вона стане ще м’якше і соковитіше. P. s.: Важливий момент. Вибирайте свіжу кукурудзу, щоб не було сухих зерен.
Відео рецепт 👇