Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді в каструлі на плиті простий рецепт домашній. Надзвичайно смачна і дуже корисна каша! А з приготуванням її за моїм рецептом, впоратися навіть сама недосвідчена домогосподарка 😉
Інгредієнти
Пшоно-100 гр
Гарбуз-200 гр
Молоко-400 мл
Вода-300 мл
Сіль – за смаком
Як зварити пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді в каструлі на плиті покроковий рецепт
1. Пшоно добре промити, залити водою, варити під кришкою до випаровування рідини.
2. Після додати молоко, викласти нарізану кубиками гарбуз і посолити за смаком.
3. Прикрити кришкою і варити кашу на помірному вогні, хвилин 30, періодично помешивая.
Відео рецепт 👇