Єврейський Хліб хала на заквасці домашній в духовці

Єврейський Хліб хала на заквасці домашній в духовці на рош а шана простий рецепт.

Інгредієнти

50 г води
210 г активної закваски
4 великих яйця
80 г цукру
510 г хлібопекарського борошна
10 г солі
50 г рослинної олії

Єврейський Хліб хала на заквасці домашній в духовці покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Накрийте і поставте в тепле місце на 6-10 годин (або поки об’єм не збільшиться вдвічі). Далі, поставте в холодильник для вистоювання на ночь.

2. На наступний ранок дістаньте тісто з холодильника і розріжте навпіл. Розріжте одну половину на 8 частин. Розкачати кожну частину в ковбаски. (Необов’язково): занурте у воду, потім насіння кунжута.

3. Сформуйте як на відео. Другу половинку надайте бажаної форми. Залишити в теплому місці на 6-8 годин або поки тісто не стане пухлым.

4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 30 хвилин або поки всередині температура не досягне 90 градусов.

Відео рецепт 👇