Смачні їжачки з фаршу з рисом з молочною підливою на сковороді простий рецепт. А ось і відеорецепт «їжачків»🤩 це дуже смачно 🤤 а ще виглядає цікаво 😀
Інгредієнти
– фарш (у мене яловичина);
– сіль, паприка – за смаком;
– 1 яйце;
– сушені білі гриби (можна без них);
– 1 невелика цибулина;
– длинозерный рис (краще басматі);
– рослинна олія для обсмажування.
Для заливки:
– молоко – 600-700 мл;
– сіль;
– мускатний горіх;
– сушений часник;
– солодка паприка;
– 1 столова ложка (без гірки) борошна.
Їжачки з фаршу з рисом з молочною підливою на сковороді покроковий рецепт
1. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості. Робимо фарш з усіх інгредієнтів, крім рису. Сушені білі гриби я перемолола в блендері. Рис промываем.
2. З фаршу формуємо тефтелі, обвалюємо тефтелі в рисі з усіх боків. Тепер на сковороду з невеликою кількістю рослинної олії (можна взяти сковороду, де смажили цибуля) викладаємо тефтели.
3. Обсмажуємо 5 хвилин. НЕ перевертаємо. Поки робимо заливку: всі інгредієнти перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок борошна. Виливаємо все в сковороду до тефтелі, поливати їх самих необязательно.
4. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин. Слідкуйте за заливкою, вона стане густіше, хвилин через 10 можна буде додати трохи води, щоб нічого не пригоріло. Останні 7-10 хвилин вогонь робимо поменьше.