Закуска Хе з кальмарів по корейськи з цибулею і часником

Як зробити Закуска Хе з кальмарів по корейськи з цибулею і часником на святковий стіл простий рецепт.

Інгредієнти

кальмари – 600 гр
часник – 1-2 зубчики
червоний перець
рослинна олія
Цибулю півкільцями
3% оцет
Можна посолити за смаком

Закуска Хе з кальмарів по корейськи з цибулею і часником покроковий рецепт

1. Кальмарів промиваємо, витягуємо спинний хрящ, опускаємо в окріп і варимо не більше 3 хвилин. Потім ще раз промиваємо, знімаємо згорнувся верхню плівочку. Нарізаємо соломкою. Часник очищаємо, пропускаємо через чеснокодавку, змішуємо з червоним перцем.
2. Викладаємо часник з перцем зверху на кальмарів і виливаємо на нього розпечене рослинна олія. Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями, змішуємо з кальмарами і все заливаємо 3%оцтом. Можна посолити за смаком. Пропорції не пишу, тому що все робиться за вкусу.
3. Хтось любить м’якше, мені подобається гостре. Тому часник, перець, цибулю кладу побільше. А так на 600г кальмарів беруть 1-2 зубчики часнику. Я беру 3-5. І з приводу оцту. Все змішую, трохи солю, укладаю в банку, наливаю трохи оцту, потім все утрамбовую і зверху ще наливаю оцет, так, щоб кальмари з цибулею був трохи прикрыт.
4. Ставлю в холодильник. Через кілька годин хе готово. Зберігається в холодильнику до тижня. Але у нас з’їдається швидше. Дуже рекомендую, закуска як на свято, так і на будні дні. Приємного аппетита!