Шикарна томатна паста з додаванням болгарського перцю. Закуска Томатна паста з болгарським перцем простий рецепт ❤️❤️❤️. Універсальна і смачна закуска, яку можна мазати на хліб, подавати на сніданок або додавати в страви, наприклад, макарони або піцу.
Інгредієнти
Помідори-2 частини;
Перець-1 частина;
Сіль;
Перець;
Цукор;
Спеції
Закуска Томатна паста з болгарським перцем покроковий рецепт
1. Помідори-вершки нарізаємо, посипаємо спеціями і вялим в духовці при температурі 120-130 градусів 4-5 годин. Перець очищаємо від насіння, розкладаємо на решітку від духовки.
2. І запікаємо в духовці при температурі 180 градусів до готовності. Під решітку раджу поставити деко, щоб рідина від перцю стікала саме туди і не бруднила духовку.
3. Очищаємо шкірку і кладемо в чашу блендера. Додаємо в’ялені помідори і оливкова олія, пробиваємо до однорідної маси. Паста виходить дуже смачна і пряная.