Тушкована закуска з баклажанів, помідорів і болгарського перцю на сковороді простий рецепт. Як же це смачно 🔥 хотіла банки закрутити, а вже все з’їли 😂 💪🏻Така закуска підійде і для брускет і для пасти і для картоплі як гарнір або просто так 🔥
Інгредієнти
Баклажани – 1 кг
Помідори – 1 кг
Болгарський перець – 0,5 кг
Цибулю -3 шт
Часник – 6 зуб
Кінза пучок
Рослинна олія – 100 – 150 мл
Сіль – 1 ст. л
Цукор – 2-3 ст. л
Закуска з баклажанів, помідорів і болгарського перцю на сковороді покроковий рецепт
1. На помідорах робимо надрізи і зачіпаємо окропом. Ріжемо цибулю і обсмажуємо на олії до прозрачности.
2. Додаємо очищені і порізані помідори й тушкуємо 5 хв. додаємо порізаний перець і ще 7 мин.
3. Додаємо баклажани, і тушкуємо 40 хв. за 10 хв до готовності додаємо сіль і цукор, і в самому кінці зелень і чеснок.
4. Тушкуємо ще 5 мин.
Відео рецепт 👇