Домашній паштет з курячих потрухів (печінки, серця і шлуночків)

Домашній паштет з курячих потрухів (печінки, серця і шлуночків) простий рецепт. Бюджетно, просто і дуже смачно! Обов’язково спробуйте приготувати)

Інгредієнти

750 г курячих потрухів (бажано всього порівну: печінки, сердець і шлуночків)
1 цибулина
1 морква
1 зубчики часнику
1 ч. л орегано
Сіль, чорний перець
1 ч. л цукру
50-100 г вершкового масла

Домашній паштет з курячих потрухів (печінка, сердець і шлуночків) покроковий рецепт

1. шлуночки Серця і добре зачистити, залити водою, додати сіль, чорний перець і варити до готовності протягом години. ⠀ Овочі порізати, як побажаєте. ⠀ У глибокій сковороді розігріти трохи олії, додати всі овочі і орегано. Обсмажити до м’якості. ⠀

2. Додати печінку і обсмажувати до готовності. ⠀ В кінці додати сіль і цукор. ⠀ Потроху відцідити від бульйону. А бульйон процідити. ⠀ Додати до печінки потрошку і стакан бульона.

3. Накрити кришкою, тушкувати ще протягом 10 хвилин. ⠀ Потім масу перекласти в блендер, додати вершкове олію і подрібнити в паштет. ⠀ Консистенція паштету буде залежати від потужності вашого блендера. ⠀

4. Перекласти в контейнер. Дати паштету охолонути. ⠀ Подавайте на підсмаженому хрусткому хлебчике з маринованими огірочками. Дуже смачно!