Як приготувати закуску з запеченого болгарського перцю з часником в духовці на святковий стіл рецепт простий і швидкий. Закуска з печених перців просто бомбическая!‼️⠀ Готуємо з Дімою🤗 Дуже не легко з цим помічником🥴⠀ Виходить дуже смачно! Підходить до м’яса, можна зробити бутерброд на підсмаженому хлібці🤤, а якщо додати баклажани і томат, то взагалі салатик – вогонь🔥⠀
Інгредієнти
Перець солодкий 6-7шт ⠀
⠀
Маринад:⠀
Щіпка цукру⠀
Підлогу ч. л солі⠀
2-3 зубчики часнику⠀
1 ч. л яблучного оцту⠀
1-2 ст. л оливкової олії.⠀
Закуска з запеченого болгарського перцю з часником покроковий рецепт
1. Раджу використовувати м’ясисті червоні перці (у мене звичайні, з городу і чистити їх важкувато.) ⠀ Спочатку Запікаємо. Миємо, сушимо і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 200°⠀
2. Гарячі перці складаємо в пакет і залишаємо на 10 хвилин.⠀ Очистити перці від шкірки та насіння і нарізати соломкою. Додаємо зелень. Особливо підійде кінза. ⠀
3. Готуємо маринад. І додаємо в перці з зеленню. ⠀ Відправляємо в холодильник на годинку і готово! ⠀
Відео рецепт 👇