Човники з кабачків, курки, цибулі, сиру та часнику в духовці

А я до вас з рецептом) річним 👌🏻 Човники з кабачків, курки, цибулі, сиру та часнику в духовці простий рецепт. Обіцяєте не забути ткнути на сердечко і написати пару слів?!? У цьому рецепті поєднується все! Ситно, просто і смачно.

Інгредієнти

• Кабачок-1 шт.
• Філе-200 гр.
• Цибуля-1 шт.
• Сметана-2 ст. л.
• Сир-100 гр.
• Часник, спеції.

Човники з кабачків, курки, цибулі, сиру та часнику в духовці покроковий рецепт

1. Філе і цибулю дрібно нарізаємо. Кабачок розрізаємо вздовж і виймаємо з допомогою ложки внутрішню частини, теж не дрібно нарезаем.

2. Обсмажуємо цибулю і кабачок, потім філе до напівготовності.. Додаємо спеції, сметану. В кінці сир, перемішуємо і добавки часник, начинка готова.

3. Половинки кабачка змащуємо всередині маслом, начиняємо і відправляємо в духовку. На 45 хвилин при 190 С. Ніжний вершковий смак, вам точно полюбится.

Відео рецепт 👇