Як зробити Закуску хумус з артишоків, нуту і тахині рецепт. Коли я перший раз спробувала цей хумус я зрозуміла що це любов з першого погляду. Ми тепер з ним нерозлучні😀 до Речі, в мене після хумуса дикий сушняк і дуже довгий відчуття насичення? От якщо я снідаю хумусом, я не хочу їсти весь день😲
Інгредієнти
-Артишоки консервовані-300 гр
-відварений Нут 300 гр
-Тахін-1 ст. ложка
-Нутове вода-100 гр
-Олія оливкова-20 гр
-Лимон-1 шт ( потрібен тільки сік)
-Часник ( у мене сухий, ви можете брати свіжий)
-Сіль
-Перець
Закуска хумус з артишоків, нуту і тахині покроковий рецепт
1. З вечора замочити нут , Вранці відваріть його, можете додати дрібку соди, так оболонка нуту буде ніжніше і можна не зачищати його після варіння🤓 воду, в якій варився нут, ми зливаємо в окремий емкость.
2. Вона нам стане в нагоді для хумуса Масло, яке було в банку з артишоками так можете додавати хумус, так буде ще смачніше🕺🏻
3. Все збити дуже добре і дуже довго до кремової ідеальною консистенции.
Відео рецепт 👇