Закусочний торт з кабачків з помідорами, часником і сиром

Як приготувати смачний Закусочний торт з кабачків з помідорами, часником і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

У 100грам – 52.32 ккал
Б/Ж/У – 4.09/2.06/4.34

1-1,5 середніх кабачка
40гр сиру твердого
1 Яйце
100 мл молока
50 гр борошна (у мене ц/з пшенична)
Білий йогурт-2 ст. л
2 помідора
Часник свіжий
Зелень свіжа
сіль, перець – за смаком.

Закусочний торт з кабачків з помідорами, часником і сиром покроковий рецепт

1. Картоплю чистимо, відварюємо і пюрируем, під час приготування солимо за смаком. Пюре можна приготувати заздалегідь. Баклажани, кабачки і помідори нарізаємо кільцями. Обсмажуємо на оливковій олії ITLV Clasico з двох сторін. До картопляного пюре додаємо бринзу, сметану і дрібно нарізану чеснок.
2. Добре перемішуємо. Викладаємо пюре у форму, зверху, чергуючи, викладаємо кабачки, баклажани і помідори. Кожен шар солимо, перКабачок натерти на тертці. Додати трохи солі і залишити на 10 хв. Віджати. Додати яйце, сир тертий, молоко, зелень, борошно. Змішати. Посмажити оладки на а/п сковородке.
3. Окремо у йогурт додати роздавлений часник, приправи. Помідори нарізати кружечками. А потім збираємо шарами: Оладок — соус — помідори — зелень.чим ще можна додати прованські трави. Додаємо маслини без кісточок, посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на ~ 35 хвилин при 180 С.