Як смачно зробити запечену часникову картоплю в духовці з сиром і сметаною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже люблю таку картопельку. Готувати простіше простого,зрештою просто пальчики оближеш.
Інгредієнти
Картопля – 1 кг
Часник – 4 зубчики
Сметана – 3 ст. л.
Твердий сир – 150 р.
Сіль, сушений або свіжий кріп – за смаком
Слив. олія – 10 р.
Запечена часникова картопля в духовці з сиром і сметаною покроковий рецепт
1. Картоплю зварити в мундирі, остудити. Очистити від шкірки. Молодий можна не чистити. Розрізати картоплю пополам.
2. Деко змастити вершковим маслом. Покласти половинки картоплі зрізом нагору.
Сир і часник натерти на дрібній тертці. Додати сметану, кріп (у мене сушений) і сіль. Перемешать.
Сир і часник натерти на дрібній тертці. Додати сметану, кріп (у мене сушений) і сіль. Перемешать.
3. Намазати отриманою масою половинки картоплі. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин до зарум’янювання. Приємного апетиту 😉
Відео рецепт 👇