Запечена курячі грудки під соусом песто з помідором і моцарелою 🤤 Це неймовірне поєднання припаде до смаку більшості, хто спробує😋
Поживний і смачний обід, зберігай рецепт.
Поживний і смачний обід, зберігай рецепт.
Інгредієнти
для маринування курки:
•філе Куряче – 4 шт.
•Сіль – 1 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
•Суміш сухих трав – 1/2 ч. л.
•Хмелі сунелі – 1 / 2 ч. л.
•Масло Рослинне – 2 ст. л.
для соусу песто:
•Часник – 2 зубчики
•Пармезан – 60 р.
•Базилік зелений – 60 р.
•Кедрові горіхи – 30 р.
•Оливкова олія – 70 мл
•Сіль/Перець – за смаком.
Також Вам знадобиться:
•Помідор – 1 шт.
•Моцарелла – 200 р.
На гарнір:
•Кіноа – 200 р.
•Салат зі свіжих овочів.
Запечена курячі грудки з песто, помідором і моцарелою покроковий рецепт
1. В блендер або ступку відправимо всі інгредієнти для соусу песто і зіб’ємо. Приберемо песто в холодильник і займемося приготуванням курки. Грудку слід надрізати в клітинку спеціями і замаринувати, приберемо в холодильник щонайменше на годину, а краще на три.
2. Грудку викладемо на деко або в ємність для запікання, на дно форми змастимо невеликою кількістю масла. Наносимо соус песто на грудку, зверху кладемо шматочок помідора і засипемо тертої моцареллой.
3. Запікаємо грудку при 180 градусах 25 хвилин. На гарнір я приготував кіноа і салат зі свіжих овочів. Подавати можете з будь-яким гарніром на ваш вкус.
Відео рецепт 👇